Logo

Meer kracht bij uw logo ontwerp

Een logo-ontwerp is veel meer dan een afbeelding, het is het gezicht van een bedrijf. Het vertegenwoordigt de identiteit en waarden van een onderneming en is daarom een belangrijk onderdeel van de branding. Het is van groot belang dat een logo-ontwerp onthoudbaar, herkenbaar en tijdloos is. Hier komt minimalisme om de hoek kijken.

Bovendien zijn minimalistische logo’s zijn visueel vaak aantrekkelijker. Ook zijn dit soort minimalistische logo’s vaak tijdloos en een toevoeging aan jouw merk. Hierdoor zijn ze makkelijker op de ogen. Een minimalistisch ontwerp kan veel communiceren met slechts enkele elementen en is veelzijdig, het kan op verschillende media zoals; instagram, twitter, LinkedIn en facebook, dit doen verschillende platformen met verschillende formaten. Natuurlijk zijn er sommige gevallen dat een logo ontwerp overvol is, maar wij geloven meer in “Less is more”.

Een goed logo ontwerp is ook schaalbaar, het moet er goed uitzien in zowel kleine als grote maten. Minimalistische ontwerpen zijn ook kosteneffectief en gemakkelijk te reproduceren. Bovendien zijn eenvoudige ontwerpen makkelijker te onthouden en te herkennen voor klanten, waardoor ze een merk gemakkelijker kunnen identificeren.


Wij kunnen jou in contact brengen met de beste professional voor al slechts $ 30,-


Wij verkopen producten met uw eigen huisstijl!