Logo
Over ons

Wie is Aydev

Kaan heeft in 2023 Aydev opgericht, nadat hij meer en meer bedrijven hem prive maar ook vanuit zijn werk en ervaring continue vroeg om diensten voor hun bedrijven m.b.t. websites

Kaan heeft zijn eigen webdesignbedrijf gestart omdat zijn uit de hand gelopen hobby zich heeft vertaald in een fulltime baan. Kaan begon al op de middelbare school met het bouwen van websites in HTML, JavaScript en CSS, hoewel hij toen nog niet veel wist over de logische kant van het programmeren. Naarmate hij ouder werd, leerde hij programmeren en gebruikte hij Photoshop als zijn beste vriend voor het maken van afbeeldingen.

Kaan hielp mensen in zijn netwerk en bedrijven met het maken van logo’s en websites, als hobby. Na verloop van tijd ontwikkelde dit zich tot een eigen onderneming. Zo heeft Kaan onder andere klanten geholpen binnen te halen voor het bedrijf Screenimpact bv. Waar hij werkzaam was, denk bijvoorbeeld aan; de VriendenLoterij en diverse theaters zoals Theater Ogterop in Meppel en het Bijlmer Parktheater in Amsterdam via ScreenImpact.

Kaan was actief in een narrowcasting/software bedrijf, waarbij grafische elementen worden gebruikt om klanten en voorbijgangers te informeren. Vaak werden deze designs aangeleverd door designbureaus, maar Kaan maakte ook zelf veel van deze designs, wat leidde tot grote tevredenheid bij de klanten. Door de grafische skills en technische skills bouwde hij ook websites voor bedrijven in zijn eigen netwerk en breidde hij zijn klantenbestand verder uit.

Kaan heeft veel interesse en kennis over alle benodigde marketing van een bedrijf en vertaalt dit in zijn werk door bijvoorbeeld e-mailhandtekeningen, brochures, dynamische pagina’s, landingspagina’s en mockups te maken voor potentiële klanten. Veel van deze mockups hebben geholpen bij het genereren van nieuwe klanten, bijvoorbeeld voor Gobinda Mixed Metals BV. Zijn vaardigheden en passie voor webdesign en development hebben er uiteindelijk toe geleid dat Aydev bestaat.