Logo

Software beheer

Besparen met Open Source Software op Linux Servers

Kaan heeft voor verschillende klanten al diverse oplossingen opgezet, variërend van een kanban systeem tot een alles Linux-server met behulp van open-source software & automatisering. Hierdoor kunnen bedrijven flink besparen op tijd & softwarekosten, terwijl wij de volledige software voor hun beheren, onderhouden & ondersteuning bieden.

Diverse Functionaliteiten

Kaan heeft voor diverse klanten al verschillende oplossingen opgezet, waaronder:

Kanban Systeem

Een handige manier om projecten te beheren en taken bij te houden. Taken automatiseren en koppelingen toevoegen zoals mail & slack.

Ticketing Systeem

Een gestroomlijnde aanpak om klantvragen en -problemen te beheren en op te lossen vanuit een centraal punt. Hier kan je ook een kennisbank bij beheren met FAQ templates zodat je niet te veel tijd kwijt bent met het herhaaldelijk opzoeken van problematiek.

Kennisbank

Een centrale plek om kennis te delen en documentatie te organiseren en bij te houden. Dit kan voor verschillende afdelingen en verschillende omgevingen.

File Servers

Veilige opslag en deling van bestanden binnen het bedrijfsnetwerk. Waarbij ook rechten kunnen worden beheerd door ons en ondersteuning.

Streaming Service

Het hosten van interne video’s of podcasts voor werknemers.

Monitoring Server

Het monitoren van systemen en netwerken voor optimale prestaties en veiligheid.

Database Management

Efficiënt beheer van gegevens met open-source database-oplossingen met MySQL.

Kostenbesparing en Flexibiliteit

Door te kiezen voor self-hosted oplossingen op Linux-servers kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op softwarekosten. Bovendien biedt deze aanpak flexibiliteit en controle over de infrastructuur en gegevens.

Delen van Technische Kennis

Bij Aydev delen we graag onze technische kennis en helpen we klanten bij het opzetten en beheren van hun eigen self-hosted, open-source systemen. Zo kunnen zij onafhankelijk zijn van dure software-abonnementen en tegelijkertijd volledige controle hebben over hun digitale infrastructuur.

Software Beheer en Veiligheid

Een belangrijk aspect van het beheer van self-hosted systemen is het zorgen voor backups en beveiligingsmaatregelen. Wij zijn expert met begeleiden bij het opzetten van betrouwbare backup-strategieën en het implementeren van beveiligingsmaatregelen om hun gegevens te beschermen tegen verlies en ongeautoriseerde toegang op een geautomiseerde manier.

Met onze expertise op het gebied van Linux-servers, open-source software en software beheer, streven we ernaar om onze klanten te helpen om onafhankelijk te blijven.

Wij verkopen producten met uw eigen huisstijl!