Logo

Grafisch design

Grafisch design

Grafisch design, een essentieel onderdeel van visuele communicatie, omvat het creëren van prachtige en effectieve ontwerpen om berichten over te brengen en merkidentiteit te versterken. In het digitale tijdperk is de rol van grafisch ontwerp alleen maar gegroeid, met de noodzaak om aantrekkelijke en functionele ontwerpen te produceren voor diverse platforms, van print tot online.

Wat doen we met Affinity Design?

We gebruiken Affinity Design voor het maken van typische vector dingen, zoals logo’s en overlays. Denk aan strakke illustraties die perfect zijn voor digitale en gedrukte ontwerpen.

Wat doen we met Affinity Publisher?

Met Affinity Publisher maken we professionele brochures, flyers en posters. Het is handig omdat we alles kunnen opmaken en organiseren voor drukwerk of digitale distributie.

Wat doen we met Affinity Photo & Adobe Photoshop?

We gebruiken zowel Affinity Photo als Adobe Photoshop voor het bewerken van afbeeldingen. Dit omvat het retoucheren, manipuleren en verbeteren van foto’s om ze er precies zo uit te laten zien als we willen.

Wat doen we met Spline?

Met Spline maken we 3D-elementen en animaties. Als je meer wilt zien, kun je kijken op voor voorbeelden. klik hier voor meer over 3D

Wat doen we met Luminar & Lightroom?

Met Luminar en Lightroom trekken we foto’s in een gelijke stijl, zodat ze goed bij elkaar passen, perfect voor projecten waar consistentie belangrijk is.

Wat doen we met Figma & Affinity XD?

Met Figma en Affinity XD maken we wireframes en ontwerpen we hele websites. Het is een handige manier om de structuur en look van een website te plannen voordat we beginnen met bouwen.

Wat doen we met Vegas Pro?

Met Vegas Pro bewerken we video’s voor websites. We zorgen ervoor dat de video’s er professioneel uitzien en goed passen bij de stijl van de website.

Wat doen we met Elementor?

Met Elementor bouwen we typische websites, gebruikmakend van de ontwerpen die we hebben gemaakt met de bovengenoemde tools. Het is een gebruiksvriendelijke manier om mooie websites te maken zonder dat je veel codeerkennis nodig hebt.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent, niet getreurd, stuur een mailtje naar info@aydev.nl.

Wij verkopen producten met uw eigen huisstijl!