Logo

Diensten & tarieven

website laten maken

Wij bieden een scala aan diensten die betrekking hebben op het ontwikkelen van websites, met als doel het genereren van verkeer bekijk ons aanbod.

websites

Waarom voor ons kiezen!

Buiten onze op maat gemaakte websites, bieden we ook alternatieven!

Tarieven

Alles-in-een Website pakketten

Volledige website

Eenmalig
1000
 • Wireframe + Design
 • Domeinnaam
 • SEO Intergratie
 • Googly Analytics
 • 5 statische pagina's
 • 1 Dynamische pagina (blog)
 • Worpdress CMS
 • Elementor
 • Formulier
 • * Optioneel hosting & support

Website abbonement

Jaarlijks opzegbaar
75 Per maand
 • Keuze website
 • Domeinnaam
 • SEO Intergratie
 • Googly Analytics
 • 5 statische pagina's
 • 1 Dynamische pagina (blog)
 • Worpdress CMS
 • Elementor
 • Formulier
 • Hosting
 • Support
Populair

Website abbonement

Maandelijks opzegbaar
100 Per maand
 • Keuze website
 • Domeinnaam
 • SEO Intergratie
 • Googly Analytics
 • 5 statische pagina's
 • 1 Dynamische pagina (blog)
 • Worpdress CMS
 • Elementor
 • Formulier
 • Hosting
 • Support

FAQ

Vragen over websites

Een wireframe is een eenvoudige visuele blauwdruk van een website, app of ander digitaal product. Het is een schematische weergave van de lay-out, structuur en functionaliteit zonder de details van het ontwerp, zoals kleuren, lettertypen en afbeeldingen.

Statische webpagina’s zijn webpagina’s die vooraf zijn gemaakt en geen dynamische inhoud bevatten. Ze tonen consistente informatie aan alle gebruikers en veranderen niet op basis van gebruikersinteractie of andere externe factoren. Hier zijn vijf veelvoorkomende voorbeelden van statische webpagina’s:

 1. Homepagina
 2. Over Ons
 3. Diensten
 4. Portfolio
 5. Contact

Een dynamische webpagina is een pagina waarvan de inhoud kan veranderen op basis van verschillende factoren, zoals gebruikersinteractie, tijd, locatie of gegevens uit een database. In tegenstelling tot statische webpagina’s, waarvan de inhoud vooraf is gemaakt en niet verandert, kunnen dynamische webpagina’s variëren op basis van de context waarin ze worden bekeken.

Voorbeelden zijn:

 1. Gebruikersdashboard
 2. E-commerceproductpagina
 3. Nieuwsfeed
 4. Zoekresultatenpagina
 5. Discussieforum

Elementor is een populaire WordPress-plugin waarmee gebruikers op een visuele en intuïtieve manier aantrekkelijke webpagina’s kunnen maken, zonder dat ze diepgaande kennis van codering nodig hebben. Met Elementor kunnen gebruikers gebruikmaken van een krachtige drag-and-drop interface om inhoud en elementen toe te voegen, te bewerken en te rangschikken op hun WordPress-website.

Hosting is een dienst waarbij een bedrijf of organisatie de opslagruimte en servercapaciteit biedt die nodig zijn om een website of webapplicatie toegankelijk te maken via het internet. Wanneer iemand een website bezoekt, worden de bestanden en gegevens van die website opgehaald van de server waarop deze wordt gehost.

Een formulier is een interactief element op een website of in een applicatie waarmee gebruikers gegevens kunnen invoeren en verzenden. Het bestaat uit invoervelden waar gebruikers informatie kunnen invullen, zoals naam, e-mailadres, bericht, enzovoort, en een knop waarmee ze het ingevulde formulier kunnen verzenden.

Een landingspagina is een specifieke webpagina waar bezoekers terechtkomen nadat ze op een link hebben geklikt, zoals een advertentie of een zoekresultaat. Het is ontworpen met een specifiek doel, zoals het promoten van een product, het verzamelen van leads of het stimuleren van een actie van de bezoeker, zoals het invullen van een formulier of het doen van een aankoop. De landingspagina is vaak eenvoudig van opzet en bevat duidelijke call-to-action (CTA)-knoppen om de bezoeker te begeleiden naar de gewenste actie.

WordPress is een content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt om websites te bouwen en te beheren. Het is een open-source platform dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor blogs, maar nu wordt gebruikt voor allerlei soorten websites, van e-commerce winkels tot portfolio’s en bedrijfswebsites.

Andere vragen

Een Service Level Agreement (SLA) is een contractueel document dat de verwachte prestaties, verantwoordelijkheden en garanties definieert tussen een dienstverlener en een klant. In het geval van support, specificeert een SLA de niveaus van ondersteuning die de dienstverlener zal bieden aan de klant, inclusief responstijden, beschikbaarheid van technische ondersteuning, escalatieprocedures en andere relevante details.

Belangrijke aspecten van een SLA voor support zijn onder meer:

 1. Responstijden: De tijd die de dienstverlener heeft om te reageren op verzoeken om ondersteuning van de klant. Dit kan bijvoorbeeld variëren van onmiddellijke reactie voor urgente problemen tot enkele uren voor minder dringende verzoeken.

 2. Beschikbaarheid: De uren waarop technische ondersteuning beschikbaar is voor de klant, inclusief normale werktijden, weekenden, feestdagen en eventuele uitzonderingen.

 3. Escalatieprocedures: De stappen die worden genomen als een probleem niet binnen de afgesproken responstijd wordt opgelost, inclusief wie erbij betrokken is en hoe het probleem wordt geëscaleerd naar hogere niveaus van ondersteuning.

 4. Communicatie: Hoe de dienstverlener en de klant zullen communiceren tijdens het ondersteuningsproces, inclusief de gebruikte communicatiemiddelen zoals e-mail, telefoon, chat of een specifiek ticketsysteem.

 5. Prestatie-indicatoren (KPI’s): Meetbare doelstellingen waarmee de prestaties van de dienstverlener kunnen worden geëvalueerd, zoals de gemiddelde responstijd, de oplostijd van problemen en de tevredenheid van de klant.

SEO-integratie verwijst naar het proces van het implementeren van zoekmachineoptimalisatie (SEO) technieken en strategieën in een website, platform of systeem om de zichtbaarheid en vindbaarheid ervan in zoekmachines te verbeteren. Het doel van SEO-integratie is om de website hoger te laten ranken in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Enkele functies en mogelijkheden van de All in One SEO-plugin zijn onder andere:

 1. Title tags en meta descriptions: Hiermee kunnen gebruikers aangepaste title tags en meta descriptions instellen voor elke pagina en bericht op hun website, waardoor ze beter kunnen worden geoptimaliseerd voor specifieke zoektermen.

 2. XML Sitemap-functionaliteit: De plugin genereert automatisch een XML sitemap van de website, die zoekmachines helpt om de structuur van de site te begrijpen en alle pagina’s en berichten te indexeren.

 3. Optimalisatie van afbeeldingen: All in One SEO biedt tools voor het optimaliseren van afbeeldingen op de website, zoals het toevoegen van alt-teksten en het instellen van bestandsnamen, waardoor de afbeeldingen beter worden geïndexeerd door zoekmachines.

 4. Social media integratie: Gebruikers kunnen sociale meta tags instellen voor Facebook, Twitter en andere sociale media platforms, waardoor gedeelde links er aantrekkelijker uitzien en beter presteren op sociale media.

 5. Schema Markup: De plugin ondersteunt de implementatie van schema markup, waarmee gebruikers gestructureerde gegevens kunnen toevoegen aan hun website om zoekmachines te helpen de inhoud beter te begrijpen en rijkere zoekresultaten weer te geven.

Een dynamische webpagina is een pagina waarvan de inhoud kan veranderen op basis van verschillende factoren, zoals gebruikersinteractie, tijd, locatie of gegevens uit een database. In tegenstelling tot statische webpagina’s, waarvan de inhoud vooraf is gemaakt en niet verandert, kunnen dynamische webpagina’s variëren op basis van de context waarin ze worden bekeken.

Voorbeelden zijn:

 1. Gebruikersdashboard
 2. E-commerceproductpagina
 3. Nieuwsfeed
 4. Zoekresultatenpagina
 5. Discussieforum

Google Analytics is een essentieel hulpmiddel voor het evalueren van de effectiviteit van uw marketinginspanningen, het identificeren van kansen voor verbetering van de website-ervaring en het nemen van data-gestuurde beslissingen om uw online aanwezigheid te optimaliseren.

Google Search Console Tools zijn verschillende functies en hulpmiddelen die beschikbaar zijn binnen het Google Search Console-platform. Deze tools helpen website-eigenaren en webmasters om de prestaties van hun website in de zoekresultaten van Google te begrijpen, te analyseren en te verbeteren.

Enkele belangrijke tools en functionaliteiten binnen Google Search Console zijn onder meer:

 1. Zoekanalyse: Hiermee kunt u inzicht krijgen in hoe vaak uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google, welke zoekopdrachten leiden tot klikken naar uw site en welke pagina’s het meest worden bezocht.

 2. Indexdekking: Deze tool toont welke pagina’s van uw website zijn geïndexeerd door Google en identificeert eventuele problemen met het indexeren van pagina’s, zoals fouten bij het crawlen, geblokkeerde pagina’s of problemen met de canonical-tags.

 3. Sitemap-indiening: U kunt uw XML-sitemap indienen bij Google Search Console, waardoor Google uw website beter kan crawlen en indexeren. Dit helpt om ervoor te zorgen dat alle belangrijke pagina’s van uw website worden opgenomen in de zoekresultaten van Google.

 4. Mobiele bruikbaarheid: Deze tool controleert de mobiele bruikbaarheid van uw website en identificeert eventuele problemen of fouten die van invloed kunnen zijn op de gebruikerservaring op mobiele apparaten.

 5. Veiligheidsproblemen: Google Search Console waarschuwt u voor eventuele veiligheidsproblemen op uw website, zoals malware-infecties, hacks of andere beveiligingsproblemen die van invloed kunnen zijn op de rangschikking en reputatie van uw site in de zoekresultaten.

Google Search Console Tools zijn verschillende functies en hulpmiddelen die beschikbaar zijn binnen het Google Search Console-platform. Deze tools helpen website-eigenaren en webmasters om de prestaties van hun website in de zoekresultaten van Google te begrijpen, te analyseren en te verbeteren.

Enkele belangrijke tools en functionaliteiten binnen Google Search Console zijn onder meer:

 1. Zoekanalyse: Hiermee kunt u inzicht krijgen in hoe vaak uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google, welke zoekopdrachten leiden tot klikken naar uw site en welke pagina’s het meest worden bezocht.

 2. Indexdekking: Deze tool toont welke pagina’s van uw website zijn geïndexeerd door Google en identificeert eventuele problemen met het indexeren van pagina’s, zoals fouten bij het crawlen, geblokkeerde pagina’s of problemen met de canonical-tags.

 3. Sitemap-indiening: U kunt uw XML-sitemap indienen bij Google Search Console, waardoor Google uw website beter kan crawlen en indexeren. Dit helpt om ervoor te zorgen dat alle belangrijke pagina’s van uw website worden opgenomen in de zoekresultaten van Google.

 4. Mobiele bruikbaarheid: Deze tool controleert de mobiele bruikbaarheid van uw website en identificeert eventuele problemen of fouten die van invloed kunnen zijn op de gebruikerservaring op mobiele apparaten.

 5. Veiligheidsproblemen: Google Search Console waarschuwt u voor eventuele veiligheidsproblemen op uw website, zoals malware-infecties, hacks of andere beveiligingsproblemen die van invloed kunnen zijn op de rangschikking en reputatie van uw site in de zoekresultaten.

Wireframe

 • Op uur basis

  We ontwerpen de blauwdruk van jouw website.

Design

 • Op uur basis

  We ontwerpen het design voor jouw website.

Development

 • Op uur basis

  We beginnen met het bouwen van jouw website.

SLA

 • Service Level Agreement

  Met SEO (Search Engine Optimization) + € 40

SEO Onderzoek

 • Op uur basis

  We schrijven een uitgebreid SEO rapport.

3D-ontwerp

 • Op uur basis

  We ontwerpen voorwerpen of animaties

Onze gewaardeerde klanten