Logo

Maatwerk software bouwen

Maatwerk software bouwen is een essentieel aspect geworden voor bedrijven in de moderne technologische wereld. Het creëren van software-oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en doelstellingen van een organisatie is van cruciaal belang om een concurrentievoordeel te behalen en operationele efficiëntie te verbeteren.

Elementor Pro

Met onze diensten om een website te laten maken door gebruik te maken van WordPress samen met Elementor Pro creëren we prachtige, op maat gemaakte websites die perfect passen bij uw huisstijl en merk. Met de visuele paginabouwer van Elementor Pro kunnen we eenvoudig elementen slepen en neerzetten, inhoud aanpassen en interactieve functies toevoegen. Het resultaat is een professionele en gebruiksvriendelijke website die indruk maakt op uw bezoekers en uw bedrijf online succesvol maakt.

SEO illustratie

SEO

Met WordPress en de hulp van SEO (Search Engine Optimization) kunnen we jouw website laten maken en optimaliseren om meer verkeer te genereren. WordPress biedt een scala aan mogelijkheden om je website op een organische manier te optimaliseren en beter vindbaar te maken voor zoekmachines.

Met onze dienst voor het maken van een website met WordPress, kunnen we een professionele en gebruiksvriendelijke website ontwikkelen die aansluit bij jouw specifieke behoeften. We werken nauw samen om de structuur, het ontwerp en de functionaliteit van de website af te stemmen op jouw merk en doelgroep.

Daarnaast implementeren we SEO-strategieën om de vindbaarheid van je website te verbeteren. We optimaliseren de inhoud, meta-tags, URL-structuur en andere aspecten van de website om ervoor te zorgen dat zoekmachines deze goed kunnen indexeren en rangschikken.

Door gebruik te maken van WordPress en SEO zorgen we ervoor dat jouw website beter wordt gevonden door potentiële klanten. Dit leidt tot een toename van het verkeer naar je website en kan uiteindelijk leiden tot meer conversies en groei voor jouw bedrijf.

Dus, als je op zoek bent naar een professionele website die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines, staan wij klaar om jouw website te laten maken met behulp van WordPress en SEO.

Blog systemen

Met WordPress kun je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier blogs maken. Het biedt een intuïtieve interface en krachtige functionaliteiten speciaal ontworpen voor het publiceren van blogposts. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen met WordPress op het gebied van het maken van blogs:

  1. Blogpost creatie: Je kunt gemakkelijk nieuwe blogposts maken en publiceren. WordPress biedt een visuele editor waarmee je teksten kunt opmaken, afbeeldingen kunt toevoegen en media kunt insluiten. Je kunt je inhoud organiseren in categorieën en tags om het overzichtelijk te houden.
  2. Aanpassen van het blogontwerp: Met WordPress kun je het uiterlijk van je blog aanpassen aan je eigen stijl en branding. Je kunt kiezen uit duizenden gratis en premium thema’s om een professionele uitstraling te creëren. Daarnaast kun je de opmaak, kleuren en lettertypen aanpassen om je blog uniek te maken.
  3. Plug-ins voor extra functionaliteit: WordPress heeft een uitgebreide bibliotheek met plug-ins die extra functionaliteit aan je blog kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld, je kunt plug-ins gebruiken voor het toevoegen van sociale mediaknoppen, het optimaliseren van de zoekmachine, het toevoegen van een reactieformulier of het analyseren van je blogstatistieken.
  4. Beheer van blogcontent: Met WordPress kun je eenvoudig je blogposts beheren en organiseren. Je kunt concepten opslaan, berichten plannen om in de toekomst te publiceren en oude berichten bijwerken. WordPress biedt ook mogelijkheden voor het modereren van reacties en het beheren van gebruikersrollen.
  5. SEO-optimalisatie: WordPress is van nature SEO-vriendelijk en biedt tools en plug-ins om je blog te optimaliseren voor zoekmachines. Je kunt meta-tags, alt-teksten voor afbeeldingen, permalinks en meer aanpassen om je blog beter vindbaar te maken voor zoekmachines.
Blogging
WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce is een populaire e-commerce plugin voor WordPress waarmee je een online winkel kunt creëren. Een van de belangrijke aspecten van het runnen van een succesvolle webshop is het bieden van veilige en gemakkelijke betalingsopties aan je klanten. Met WooCommerce kun je eenvoudig iDEAL integreren als een betaalmethode voor je webshop.

iDEAL is een veelgebruikte online-betaalmethode in Nederland, waarmee klanten direct kunnen betalen via hun eigen bank. Met de iDEAL-integratie in WooCommerce kunnen klanten veilig en snel betalingen doen met hun vertrouwde bankomgeving.

Door iDEAL toe te voegen als betaalmethode in je WooCommerce-webshop, vergroot je de betalingsmogelijkheden voor je klanten en verlaag je de drempel om een aankoop te doen. Het bieden van iDEAL als een betrouwbare en vertrouwde betaalmethode kan de conversie en klanttevredenheid verhogen.

Met WooCommerce en de iDEAL-integratie kun je de betalingen van je klanten eenvoudig beheren en volgen. Je kunt bestellingen gemakkelijk afhandelen en de betalingsstatus bijhouden via het WooCommerce-dashboard.

Kortom, met de integratie van iDEAL in WooCommerce kun je een naadloze en veilige betalingservaring bieden aan je klanten. Dit helpt je om je online winkel succesvol te maken en klantvertrouwen op te bouwen door het aanbieden van een betrouwbare betaalmethode.

Download de app

Lokale bezorg Module

Met onze diensten op basis van WordPress bieden we jou de juiste tools om een eigen bezorgservice op te zetten voor jouw horecazaak, zonder tussenkomst van andere bedrijven. Dit stelt je in staat om volledige controle te hebben over het gehele proces, zonder te worden belast met hoge commissiekosten.

Onze oplossing, gebouwd op WordPress, stelt je in staat om alles nauwlettend te volgen via een gebruiksvriendelijke app. Hierdoor behoud je voortdurend inzicht in de status van je bestellingen en producten. Je kunt gemakkelijk de voortgang van de bezorging volgen en ervoor zorgen dat je klanten te allen tijde op de hoogte zijn.

Daarnaast bieden we ook een Service Level Agreement (SLA) aan, waarin we garanties en verplichtingen vastleggen om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening aan jouw verwachtingen voldoet. We streven naar een betrouwbare en efficiënte bezorgservice, zodat jij je kunt richten op het leveren van hoogwaardige gerechten aan je klanten.

Met WordPress als basis van onze oplossing, profiteer je van de flexibiliteit, aanpasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van dit populaire platform. We zorgen ervoor dat je website naadloos integreert met de bezorgservice, zodat je klanten eenvoudig bestellingen kunnen plaatsen en volgen.

Kortom, met behulp van WordPress stellen we je in staat om een eigen bezorgservice op te zetten voor jouw horecazaak, waarbij je volledige controle hebt over het proces. Dit stelt je in staat om hoge commissiekosten te vermijden en te profiteren van een gebruiksvriendelijke app om je bestellingen en producten te beheren. Onze SLA waarborgt de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze dienstverlening, zodat jij je kunt concentreren op het succesvol runnen van je bezorgservice.

Demo