Logo

Tarieven

Bij Aydev bieden we hoogwaardige 3D-componenten en animaties als service aan, perfect voor het visualiseren van producten, games en architecturale ontwerpen. We werken nauw samen met klanten om hun visie tot leven te brengen met de hoogste kwaliteit en precisie.

 

Grafisch design

Online aanwezigheid

Corner

Gepersonaliseerde diensten

Heb je een geweldig idee voor een website, applicatie of andere software? Wij helpen je graag bij de realisatie ervan. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken.

We gaan samen kijken naar de mogelijkheden en een realistisch tijdsbestek voor de realisatie van uw applicatie of software.

 

SEO diensten

  • Content: Content is de informatie die op een website wordt gepubliceerd. Het is belangrijk om kwalitatieve content te creëren die relevant is voor de doelgroep van de website. Deze content moet ook goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, wat betekent dat deze relevante zoekwoorden moet bevatten.
  • Techniek: Techniek betreft de technische aspecten van een website, zoals de snelheid, de opbouw en de code. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een website technisch goed in orde is, zodat deze goed wordt weergegeven in zoekmachines.
  • Autoriteit: Autoriteit is een maatstaf voor de kwaliteit en relevantie van een website. Het wordt bepaald door een aantal factoren, zoals de hoeveelheid links naar een website, de kwaliteit van deze links en de populariteit van de website.

Wij kunnen een analyse van uw website maken van alle onderdelen waar we aan kunnen werken en hoeveel uren dit zal gaan kosten. Op basis van deze schatting kunnen we een prijsindicatie geven.